Sandvika by
Maske

Sandvika by

Et sted fullt av allsidige impulser. Sandvika er både stor og liten, lokal og internasjonal. En by med hav, gress, trær og asfalt, veldig gammel og topp moderne på samme tid.

De nye kvartalene vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente. De nye kvartalene blir bilfrie som gjør det hyggelig og støyvennlig for alle som jobber, bor og besøker Sandvika sentrum. Med sin fabelaktige beliggenhet og spennende arkitektur, vil Konseptet Revir bli et rikt tilskudd til handels­ og servicenæringen i Sandvika. Og det som ikke ligger i selve kvartalet, blir liggende i avstander som kan måles i skritt. Det er en av de mange fordelene ved byen. Alt du trenger, like rundt hjørnet.

Et knutepunkt for offentlig kommunikasjon

I Sandvika stopper svært mange lokale og regionale buss- og toglinjer, i tillegg til flytoget med avgang hvert 20. minutt. Enten du bor lenger vest, i Oslo sentrum eller lenger øst er det raskt og enkelt å komme seg til Sandvika. Hyppige avganger med Flytoget til Oslo Lufthavn gjør det enkelt å komme seg til Gardermoen når behovet melder seg.
Sandvika — Asker
Grafikk
Grafikk
5 min med tog
Sandvika — Skøyen
Grafikk
Grafikk
8 min med tog
Sandvika — Nationaltheatret
Grafikk
Grafikk
12 min med tog
Sandvika — Drammen
Grafikk
Grafikk
16 min med tog
Sandvika — Oslo Lufthavn
Grafikk
Grafikk
41 min Flytoget

Sentrum gjenoppstår

Dagens sentrum får en tydelig kvartalsstruktur med bebyggelsen som henvender seg med åpne næringsfasader mot by­rommene i tilstøtende gater og torg.

«Prosjektets base vil forholde seg til gate­rommene på samme måte som klassisk byarkitektur gjør, og underbygge, for­sterke og fornye disse byrommene. På den måten bidrar det til å styrke et aktivt liv på gateplan som alltid har vært et kjennetegn for sentrum av Sandvika» sier arkitekt og prosjektansvarlig Erlend Bauck Sole i LPO Arkitekter.

"Det er lagt mye ressurser, tanker og kjærlighet i å skape bygninger som folk vil trives i. Til alle døgnets tider og alle tider på året."

På vei mot en mindre trafikkert fremtid

Endring av E18 har vært et lokalt og nasjonalt fokusområde i en årrekke, og vi kommer stadig nærmere realisering.

Veiprosjektet E18 fra Lysaker til Asker, er vedtatt av Stortinget. Strekningen forbi Sandvika er en del av etappe to. Statens vegvesen i samarbeid med Asker og Bærum kommuner jobber nå med planarbeidet for denne etappen. Veien skal legges i tunnel forbi Sandvika, og denne tunnelen vil strekke seg fra Blommenholm til Slependen. Den vil bedre premissene for kollektivtrafikken, syklene og gående. Og den vil åpne byen ved at barrierer fjernes, og det vil gi en tettere og bedre interaksjon mellom byen og fjorden. Og som leietaker i Revir får du de beste setene i huset.

Kontakt
Tonny Johansen
Telefon: 915 45 164
Wincent Haga
Telefon: 918 52 295
Adresse: Løkketangen 20, 1338 Sandvika
Designet av Blake og kodet av Heading North.